+420 602 417 229

logo_delux.png

Souhlas se zpracováním osobních údajů

​​

  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli tohoto webu: Lada Peková, IČ: 06625878 se sídlem Křenova 306/40, Brno-střed, 602 00, Brno. (dále jen "Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen GDPR) zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení

    • název společnosti

    • e-mail

    • telefonní číslo

  2. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat za účelem zasílání obchodních sdělení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu trvání souhlasu.

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odhlašovací odkaz, který je součástí každé elektronické korespondence nebo zasláním emailu na adresu veronika.hyhlikova@re-max.cz nebo písemně na adresu Správce.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    1. Expanzia s.r.o., IČ: 24760111, Spálená 97/29, 110 00 Praha 1, která je poskytovatelem crm systému

    2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme

    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů

    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů